«Τουριστική προβολή Ικαρίας - Φούρνων» στο Σύνταγμα

Τριήμερη Προωθητική εκδήλωση για την προβολή της Ικαρίας, στο Σύνταγμα.


 

Την Πέμπτη 28/05/2015 και ώρα 11:00 π.μ., στην Πλατεία Συντάγματος, θα ξεκινήσει το τριήμερο minievent στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ».

Η προωθητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Αθήνας για το διάστημα 28-29-30 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 15:00.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανάδειξη της Ικαρίας ως ιδανικός τουριστικός προορισμός, αξιοποιώντας τα φυσικά πλεονεκτήματα και τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα. Η κατάλληλα διαμορφωμένη και πρωτότυπη κινητή μας μονάδα, θα διανέμει στους διερχόμενους προωθητικό υλικό για την Ικαρία.

Το έργο εντάσσεται στοΕ.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013», είναι συγχρηματοδοτούμενοαπό το ΕΣΠΑ και έχει αναθέτουσα αρχή το Δήμο Σάμου, αφορά δε στην υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής του νησιού όπως η δημιουργία προωθητικών υλικών, η διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας Δημοσιογράφων και touroperators, καθώς και η διοργάνωση προωθητικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και στην Ικαρία.

Η υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής, έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΙΚΑΡΙΑΣ, ως Τουριστικού Προορισμού τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το έργο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ έχει ανατεθεί στην Κοινοπραξία

ΣΗΜΑ Α.Ε. - ΒEE GROUP Α.Ε..