3ο Φεστιβάλ Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης - 18 με 21 Ιουνίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος στην Πετρούπολη διοργανώνει το φεστιβάλ του. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Το 3ο Φεστιβάλ της κατάληψης του Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης έρχεται στις 18 με 21 Ιουνίου με κεντρικό σύνθημα και πρόταγμα την Αυτοδιαχείριση. Πέρα από την αγορά και το κράτος, ορίζουμε την ζωή μας και αλλάζουμε τον κόσμο.

   Το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων. Στο μεν 1ο έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί το περιεχόμενο, η λειτουργία και η προσφορά των αυτοοργανωμένων χώρων στην κοινωνία. Οι δράσεις που διοργανώσαμε στο 2ο Φεστιβάλ στόχευαν από τη μία στην επισήμανση της επέλασης του νεοναζισμού, παράλληλα όμως εξέφραζαν τους προβληματισμούς μας αλλά και τις προτάσεις μας γύρω από τα ζητήματα της κοινωνικής οικονομίας και του περιβάλλοντος.

   Από το θέατρο, την ποίηση και την παιδεία έως την παραγωγή της τροφής μας και τη διαχείριση του χρόνου μας, το 3ο Φεστιβάλ προτάσσει και διερευνά, με τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα, το πώς με την Αυτοδιαχείριση ορίζουμε τις ζωές μας πέρα από το κράτος και τις αγορές.

   Η ενεργή παρουσία και συμμετοχή σας στις πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Η είσοδος είναι όπως πάντοτε ελεύθερη, θα υπάρχει κουτί προαιρετικής συνεισφοράς.

   Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα".Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15/05/2015 - 09:12