Χωρίς Μεσάζοντες στο Μαρούσι

Tην 14η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων διοργανώνει  την Κυριακή 5 Απριλίου ο Δήμος Αμαρουσίου, στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος), από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.
Και σε αυτή την εορταστική δράση για το Πάσχα, περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Την τιμητική τους θα έχουν τα εορταστικά πασχαλινά εδέσματα, γλυκά και αλμυρά.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν απόΔευτέρα - Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 348, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακοστα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Η επόμενη δράση αγροτικών προϊόντων για το 2015 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26/03/2015 - 12:56