Μανώλης Γλέζος: Πρωτοστάτησε στη συγκέντρωση στις Βρυξέλλες

Δυναμικό παρών έδωσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Ημέρας Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας, "ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής".

Εκατοντάδες πολίτες μαζεύτηκαν στις Βρυξέλλες σήμερα για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό και να διαδηλώσουν εναντίον της λιτότητας, στηρίζοντας την ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με την ΕΚΤ, την Κομισιόν και το ΔΝΤ για τον τερματισμό του μνημονίου.
Στη συγκέντρωση πρωτοστάτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος δήλωσε: «Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι είναι μαζεμένοι μπροστά στο χρηματιστήριο, ως αντίδραση απέναντι στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο που έτρεξαν όλοι να το σώσουν ληστεύοντας τον ελληνικό λαό και τους άλλους λαούς και αύτο είναι σημαδιακό - ότι είναι μπροστά στο Χρηματιστήριο. Είναι μαζεμένοι όπως λέγεται, ως αλληλεγγύη, υπέρ του ελληνικού λαού. Το μεταλλάσω: Δεν είναι απλή αλληλεγγύη. Είναι ο αγώνας ο δικός τους για να γλιτώσουν από το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και τις συνέπειές του, και αυτό εμπεδώνει την προσπάθεια στην Ελλάδα να ανακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία ο ελληνικός λαός και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του». 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15/02/2015 - 20:03