φωτο αρχείου

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες μας

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ, διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά:

"Για μια ακόμη φορά, μες τις γιορτές, η κυβέρνηση φρόντισε να δημιουργήσει σύγχυση και πανικό στους εργαζόμενους των ΑΕΙ που με το ζόρι θα κατάφερναν να ανταποκριθούν στις οικονομικές και ψυχολογικές απαιτήσεις αυτών των ημερών απέναντι τους δικούς τους.

Η σύγχυση προκλήθηκε στις 30/12 από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για επανατοποθέτηση 600 εργαζομένων μέσω κινητικότητας. Απόφαση που δεν ήταν μόνο άκρως προβληματική ως προς τη διαδικασία που προέβλεπε, ήταν και απολύτως επικίνδυνη.

Ενάντια στις λογικές του κανιβαλισμού και του βολέματος μεμονωμένων ατόμων και μηχανισμών παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Την ώρα που κάποιοι χάνουν τη δουλειά τους, κάθε λογική να "τελειώνουμε γρήγορα μ' αυτούς", μόνο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κανένα προεκλογικό πολιτικό παιχνίδι δε θα γλυτώσει τους διαθέσιμους. Κρατήσαμε ως σήμερα όλοι μαζί, χωρίς απολύσεις, χάρη στο δικό μας αγώνα κι έτσι θα συνεχίσουμε. Με το δικό μας αγώνα θα κερδίσουμε τη δουλειά μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ

ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ".

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07/01/2015 - 09:13