Ειδήσεις από ΕΡΑ Κέρκυρας

Υπό διάλυση η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ;  

Έντονο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσουν επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας σε σχέση με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι γνωστό οτι κρατούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό ο νύν Γραμματέας της Ν.Ε. Αλ. Αλεξάκης, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. Μ. Μπούκας αλλά και άλλα στελέχη του κομματικού μηχανισμού.

Είναι χαρακτηριστικό οτι πρώην υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Σταύρος Καρβούνης, βρέθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη που έγινε η διακήρυξη του νέου κομματικού σχηματισμού. Ο κ. Καρβούνης είχε βρεθεί λίγες ημέρες πριν στο πλευρό του Απ. Γκλέτσου κατά την επεισοδιακή επίσκεψή του στην Περιφέρεια ενώ λίγους μήνες πριν είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή σε νεότευκτο σχήμα.

«Προγραμματικές» στην εκδήλωση κοπής

της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Π.Ι.Ν.

Για την ανάγκη σημαντικών αλλαγών και  ανατροπών εντός του 2015 με συλλογική προσπάθεια, με σεβασμό στη δημοκρατία, στους θεσμούς και τη διαφάνεια έκανε λόγο στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΙΝ.

Ο περιφερειάρχης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο κτίριο της Π.Ε. Κέρκυρας, επεσήμανε ότι «μέσα σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, σε συνθήκες όπου η εκμετάλλευση των ισχυρών του κόσμου έχει συντρίψει προσωπικότητες, οικογένειες, οικονομίες και μας έχει οδηγήσει σε μια ιδιόμορφη κοινωνικοοικονομική δυστυχία, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να ευχηθούμε το καλύτερο για τη νέα χρονιά».

«Και μπορούμε να αλλάξουμε πολλά τη νέα χρονιά, με δημιουργικότητα και πρόθεση προσφοράς. Ήδη η περιφέρεια μας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι να εργαστούμε για να κάνουμε τους μη προνομιούχους να νιώσουν αξιοπρέπεια και να έχουν προοπτική στη ζωή τους».

Στην εκδήλωση ευχήθηκαν επίσης για τη νέα χρονιά  ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ι. Σπιτέρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Σαμοίλης, ο δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος και οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Π.Σ  Γ. Καλούδης και Τ. Σαλβάνος.

Παρευρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, οι αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι στην περιφέρεια και αρκετός κόσμος ενώ τα κάλαντα έψαλαν οι φιλαρμονικές της πόλης.

Νέο Δ.Σ. στη Φιλαρμονική «Καποδίστριας»

Σε σώμα συγκροτήθηκε  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής ΄Ενωσης Κέρκυρας «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», το οποίο προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 14 Δεκεμβρίου 2014.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος:          Σπύρος Σκιαδόπουλος

Αντιπρόεδρος:    Ερωτόκριτος Καρύδης

Γραμματέας:      Σπύρος Ζουμπουλίδης

Ταμίας:              Σπύρος  Χειμαριός

Κοσμήτορας:     Παύλος  Γρίμας

Μέλη:                Γεράσιμος Βλάχος

                          Δανιήλ Χειμαριός.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54