Ειδήσεις από ΕΡΑ Σερρών

Την λειτουργία 8 Κυριακών το 2015 αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 κατά πλειοψηφία του ΔΣ αποφάσισε:

Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές για το έτος 2015 θα είναι οι 7 Κυριακές όπως καθορίζει ο Νόμος 4177 με επιπλέον την τελευταία Κυριακή του έτους 27 Δεκεμβρίου 2015.

Άρα λοιπόν, οι Κυριακές όπου θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα στον Νομό μας προαιρετικά για το έτος 2015 θα είναι 8.

Επιμελητήριο Σερρών : Εκδήλωση βράβευσης εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 

Εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15, θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα  5  Ιανουαρίου, και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης»  (τρίτος όροφος του Επιμελητηριακού Μεγάρου).

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων  Σερρών

Ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων  Σερρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στο «ELPIDA RESORT, στις 8.30 το βράδυ.

Θα παρουσιαστεί το δρώμενο των Μωμόγερων από τη χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα χορευτικά της Ευξείνου Λέσχης και η ομάδα νταουλτζήδων «το βαρύν κοπάλ».