Από σήμερα η ΕΤ3, εκπέμπει ψηφιακά από το κανάλι 58, σε Ζάκυνθο-Δυτική Ελλάδα!-Πιο δυνατή και καθαρή ποιοτικά, επίσης, από σήμερα, η ραδιοφωνική συχνότητα, της ΕΡΑ Ζακύνθου!

Με το σκεπτικό, ότι οι πιο σύντομες ειδήσεις, είναι συνήθως οι πιο ευχάριστες, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο, με μεγάλη χαρά και τεράστια ηθική ικανοποίηση, ανακοινώνουμε ότι από σήμερα και μετά από τις σκληρές προσπάθειες των αγωνιζόμενων τεχνικών της ΕΡΤ, εκπέμπει ψηφιακά και στη Δυτική Ελλάδα, η ΕΤ3, την οποία, στη Ζάκυνθο, μπορούμε να παρακολουθούμε ακόμα καλύτερα και συγκεκριμένα από το κανάλι 58.

Επίσης, πολύ θετική είναι και η εξέλιξη με την συχνότητα 95,2 στα fm, της ΕΡΑ Ζακύνθου, η οποία, από σήμερα, ακούγεται πιο καθαρά και πιο δυνατά, στο νησί μας, σε τμήμα της Κεφαλονιάς και σε άλλες γειτονικές περιοχές, κυρίως της Πελοποννήσου, μετά την τεχνική αναβάθμιση του πομπού μας, στην περιοχή του Σκοπού, από το ακούραστο και δυναμικό τεχνικό τμήμα του σταθμού μας. Βέβαια, η ΕΡΑ Ζακύνθου-όπως και οι υπόλοιποι περιφερειακοί σταθμοί-ακούγεται και από το διαδίκτυο, μέσω του ERTOPEN, σε όλη την Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Ο αγώνας συνεχίζεται!    

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28/11/2014 - 15:22