Θεσσαλονίκη: Συνέλευση την Πέμπτη, Συλλαλητήριο το Σάββατο ενάντια στις αυξήσεις ΟΑΣΘ

"Καλούμε όλους τους κατοίκους των Δυτικών Συνοικιών σε ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 7 μμ, στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επιτροπή δράσης των δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης.

"Βρισκόμαστε, συζητάμε και συναποφασίζουμε δράσεις (κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, χαριστικά παζάρια κτλ), δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Κανένας μόνος του στην κρίση.
-Προετοιμάζουμε το συλλαλητήριο ενάντια στις αυξήσεις έως 33% στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ (Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 12μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου) και διεκδικούμε δημόσιες και ασφαλείς συγκοινωνίες. Ήδη έχουμε καταφέρει μια πρώτη νίκη, με το σβήσιμο των προστίμων σε ανέργους με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας στα γραφεία του ΟΑΣΘ.


-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, απειλής κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ κτλ.

στo τηλέφωνο:2310265730,    στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

στο blog:  www. epitropidrasisds.blogspot.gr

-Τέλος συνεχίζουμε τη συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων τα οποία θα μοιραστούν στο επόμενο  χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης (η ημερομηνία διεξαγωγής  θα αποφασιστεί στη συνέλευση).

Με τη δική μας δράση και αγώνα παντού να επιβάλλουμε:

·   Καμία αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων

·   Δωρεάν μεταφορά ανέργων, μαθητών και φοιτητών

·   Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Απαγόρευση των κατασχέσεων

·   Κατάργηση των μνημονίων & αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.

·   Διαγραφή του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα  για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

·   Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων & ελευθεριών μας".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54