Ειδήσεις από ΕΡΑ Σερρών

Το πάγωμα των ειδοποιητηρίων στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών

Το πάγωμα των ειδοποιητηρίων στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, με επιστολή του που απέστειλε στον υπουργό Εργασίας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του :

Επιστολή

προς τον  Υπουργό Εργασίας

κ. Ιωάννη Βρούτση

Κύριε Υπουργέ,

Μετά από τα εκατοντάδες ειδοποιητήρια που έλαβαν οι Σερραίοι έμποροι από το ΚΕΑΟ για τις οφειλές τους στα ασφαλιστικά ταμεία υπό τον φόβο της κατάσχεσης , δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους εμπόρους του Ν. Σερρών οι οποίοι και βρίσκονται σε απόγνωση.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε το πάγωμα της έκδοσης των ειδοποιητηρίων προς τους οφειλέτες από το ΚΕΑΟ έως τις 30 Μαρτίου 2015 όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία της υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων και ζητούμε συνάντηση μαζί σας όπου με τους Βουλευτές του Ν. Σερρών θα θέσουμε το μεγάλο αυτό πρόβλημα κατ΄ ιδίαν.

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα περνούσε 50χρονος από τον Προμαχώνα

Συνελήφθη,  από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 50χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή και κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων...

Ειδικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 50χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία εισήχθησαν από τη Βουλγαρία χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Αγωνιστικό παρόν του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών  σε εκδήλωση της " Πρωτοβουλίας για την επανόρθωση της κοινωνίας"

Το Συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών  συνεδρίαση του  αποφάσισε να δώσει αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας από την "Πρωτοβουλία για την επανόρθωση της κοινωνίας".

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17/11/2014 - 18:15