Επιχείρηση μπλοκαρίσματος πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Πειραιά

Νέα παρέμβαση έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά πραγματοποιεί στις 3.15 το μεσημέρι της Τετάρτης η «Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» με σκοπό να μπλοκάρει τρεις πλειστηριασμούς σπιτιών που γίνονται από δυο τράπεζες και την Ε' ΔΟΥ Πειραιά. Την προηγούμενη εβδομάδα ανάλογη κινητοποίηση κατάφερε να «μπλοκάρει» προγραμματισμένους πλειστηριασμούς σπιτιών από τράπεζες και το δήμο Πειραιά.

Η Κίνηση με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι συνεχίζει τον αγώνα της και καλεί τους κατοίκους του Πειραιά που τα σπίτια τους απειλούνται με πλειστηριασμό από τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες ή το δήμο Πειραιά να επικοινωνήσουν μαζί τους και να συμμετάσχουν στην παρέμβαση έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά(οδός Νικήτα 12).

«Στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε και την αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα μέγιστης σημασίας. Οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών - ένα ευθέως αντισυνταγματικό μέτρο - έχουν ήδη πάρει τεράστιες διαστάσεις επιδεινώνοντας τη γενική εξαθλίωση και δημιουργώντας νέες στρατιές αστέγων.

Εμείς, οι πολίτες και οι συλλογικότητες που συγκροτήσαμε την «Κίνηση Ενάντια Στους Πλειστηριασμούς » θεωρούμε χρέος μας να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σ’ αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που καταλύει καθημερινά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Τα σπίτια και οι περιουσίες μας δεν ανήκουν σε κανέναν, παρά μόνο σε εμάς.

Σε πείσμα όλων όσοι επιδιώκουν ένα διαιρεμένο λαϊκό κίνημα χωρίς αγωνιστικότητα και παλμό, επιζητούμε τη συστράτευση και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες. Η ενότητα και η συμμαχία όλου του ελληνικού λαού είναι το όπλο μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κίνησης.

Πηγή:efsyn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12/11/2014 - 15:34