Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας - Tην Παρασκευή 7 Νοέμβρη στο Ραδιομέγαρο

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Παρασκευή 07/11/2014 την 85η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Στις 7 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ.

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που κρατάει 17 μήνες, παρά την κούραση, την έλλειψη χρημάτων και τον «πόλεμο» εναντίον τους που καλά κρατεί.


Σημείο Συνάντησης: Ερμού (Σύνταγμα)

Ώρα Συγκέντρωσης : 18:00

Ώρα Αναχώρησης : 18:30

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://goo.gl/maps/l0J4chttp://goo.gl/maps/l0J4c

ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://goo.gl/tN2w6DΕδώ και ένα χρόνο, μέσα από το ertopen.com, διαδικτυακά και μαζί με τους περιφερειακούς σταθμούς από τα FM-ΜΕΣΑΙΑ σε όλη την Ελλάδα και τα ΒΡΑΧΕΑ σε όλο τον κόσμο, ραδιοτηλεοπτικά την ΕΤ3, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αγωνίζονται, να αντιστέκονται, να δίνουν φωνή σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία απέναντι στη μαύρη προπαγάνδα της ΔΤ - ΝΕΡΙΤ.

Θα συγκεντρωθούμε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην Ερμού (Σύνταγμα) στις 18:00 και θα αναχωρήσουμε στις 18:30 για το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προκειμένου να τους ενισχύσουμε με την παρουσία μας.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07/11/2014 - 00:30