Οι εργαζομενοι απλήρωτοι - Οι δελφίνοι "μαχαιρώνονται"

Του ειδικού συνεργάτη - ανταποκριτή του ertopen

Στην πλάτη των  εργαζόμενων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών, ως απόρροια της κακοδιαχείρισης κυρίως της διοίκησης Μαρτίνη, αλληλομαχαιρώνονται ο παραιτηθείς προσωρινός πρόεδρος, καρδιοχειρουργός Δημήτρηγς Νίκας  και ο αντιπρόεδρος  και προαλειφόμενος  για τον θώκο της πρωτοκαθεδρίας ο δικηγόρος Ιωάννης Κίνιας.

Με συνεχείς αναβολές της συνεδρίασης  του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάδειξη προέδρου μόνον τα συμφέροντά των εργαζομένων δεν εξυπηρετούνται αφού δεν υπάρχει πρόεδρος για να γίνουν οικονομικές πράξεις εκταμίευσης και η οικονομική δυσχέρεια δημιουργεί  καθημερινά ζοφερές σκηνές στον χώρο του νοσοκομείου.

Ο αντιπρόεδρος  κύριος Δημήτρης Κίνιας φίλος του προσωπικού συμβούλου του Σαμαρά Κώστα Μπούρα έχει ενοχλήσει πολλούς με τον τρόπο που περιφέρει τον εαυτό του ως τον μόνον ενδυνάμει πρόεδρο μοιράζοντας υποσχέσεις και οφίτσια ως να έχει την εκλογή στην τσέπη του.

Πυκνά συχνά αφήνει  να εννοηθεί ότι είναι ο "εκλεκτός" γιατί έχει τις πιο μεγάλες πλάτες όπως λέει σε κάποιους. Ο Σαμαράς άραγε το ξέρει που περιφέρεται ο Δημήτρης Κίνιας ως να τον έχει του χεριού του  σχολίαζε κάποιος από την διοίκηση μπουχτισμένος με τους κομπασμούς  του αντιπροέδρου .

Κοντός ψαλμός βέβαια αλληλούια που λέει ο λαος και οι «πλάτες» θα φανούν, αφού η  συνεδρίαση του ΔΣ για την ανάδειξη προέδρου έχει ορισθεί για αύριο  Πέμπτη.