Ενημερώσεις εργαζομένων και ανέργων από το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης για εργαζομενους, άνεργους και νομικά πρόσωπα για ασφαλιστικά - εργασιακά - απασχόληση απο εξειδικευμένους εργατολόγους.Το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ενημερώνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τους οικονομικούς μετανάστες και νομικά πρόσωπα ότι, προκειμένου να έχουν απαντήσεις ΔΩΡΕΑΝ σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με Ασφαλιστικά – Εργασιακά – Απασχόληση, θα μπορούν να τα υποβάλουν ως εξης:

α) θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι προσωπικά να συμπληρώνουν φόρμες επικοινωνίας http://www.inegsee.gr/userfiles/file/form_fp.doc με τα ερωτήματά τους και να τα στέλνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και ΜΟΝΟ μέσω της παραπάνω φόρμας επικοινωνίας απευθείας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή
β)να απευθύνονται στα γραφεία του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, τηλ. 2810 343616 όπου, με τη βοήθεια του Συμβούλου θα συμπληρώνουν φόρμα με το ερώτημα – αίτημά τους.
Ομάδα εξειδικευμένων Εργατολόγων θα εξετάζει το αίτημα και στη συνέχεια θα το επιστρέφουν με την απάντηση (ΔΩΡΕΑΝ).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

- στα Γραφεία του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ: Εμμ. Καστρινάκη 23, τηλ.: 2810 343616, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05/11/2014 - 09:28