Το Sequence Error του Γιώργου Δρίβα ανοίγει το Depression Era στο Μουσείο Μπενάκη

Πηγή:cinepivates.gr

Ο Γιώργος Δρίβας παρουσιάζει την ταινία του Sequence Error στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης Depression Era – Στην Εποχή της Ύφεσης, που κάνει εγκαίνια σήμερα Δευτέρα, 03/11/2014 στις 20.00 στο Μουσείο Μπενάκη. Ο δημιουργός παρουσίασε πρώτη φορά την ταινία ως μέρος του project «Laboratory Diaries» στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας αποκομίζοντας πολλά θετικά σχόλια. Η έκθεση θα διαρκέσει από 06/11/2014 – 11/01/2015.

Depression Era. Στην Εποχή της Ύφεσης.

Το έργο που παρουσιάζεται στην έκθεση «Depression Era: στην Εποχή της Ύφεσης» αποτυπώνει το αστικό και κοινωνικό τοπίο της κρίσης. Η έκθεση είναι ένα μωσαϊκό διαφορετικών αφηγήσεων και νοημάτων, μια συλλογική καταγραφή του τραυματικού μετασχηματισμού της κρίσης μέσα από εικόνες και λόγο. Πρόκειται για το αποτέλεσμα τριετούς συνεργασίας 36 καλλιτεχνών, ερευνητών, συγγραφέων, αρχιτεκτόνων, δημοσιογράφων και θεωρητικών σε συνεχή δημιουργικό, πολιτικό, κοινωνικό και αισθητικό διάλογο: ένα ζωντανό, ανοιχτό καλλιτεχνικό αρχείο που επεξεργάζεται την πραγματικότητα της εποχής και του τόπου. Η κολεκτίβα Depression Era και η ΜΚΟ “KOLEKTIV8” που την πλαισιώνει, ιδρύθηκαν το 2011.

Τα μέλη της είναι οι: Θεοφάνης Αβραάμ, Λουκάς Βασιλικός, Πάσκουα Βοργιά, Χρυσούλα Βούλγαρη, Ειρήνη Βουρλούμη, Μαρίνα Γιώτη, Γιώργος Γρυπαίος, Γιώργος Δρίβας, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Χάρης Κακουλίδης, Χρήστος Καπάτος, Κώστας Καψιάνης, Πάνος Κιάμος, Νικάνδρη Κουκουλιώτη, Πέτρος Κουμπλής, Τάσος Λάγγης, Μαρία Λούκα, Μαρία Μαυροπούλου, Δημήτρης Μιχαλάκης, Γιώργος Μουτάφης, Πέτρος Μπαμπασίκας, Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Πρίνος, Δημήτρης Ραπακούσης, Γιώργος Σαλαμέ, Σπύρος Στάβερης, Όλγα Στεφάτου, Αγγελική Σβορώνου, Βαγγέλης Τάτσης, Μαρίνος Τσαγκαράκης, Δημήτρης Τσουμπλέκας, Παύλος Φυσάκης, Γιώργος Χαρίσης, Γιάννης Χατζηασλάνης, Ζωή Χατζηγιαννάκη, Χριστίνα Ψαρρά.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03/11/2014 - 21:30