17 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της φτώχειας

Σίγουρα η μέρα θα σχολιαστεί πολύ και από πολλούς, ενώ αρκετές θα είναι οι δράσεις με αυτή την αφορμή. Μια από αυτές υλοποιεί σήμερα ο Δήμος Γαλατσίου:

"Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Γαλατσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας σας προσκαλούν στην ολοήμερη εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της φτώχειας.

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου (09:00-16:00) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τις πέντε Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στο Δήμο Γαλατσίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συλλογή τροφίμων, νωπών προϊόντων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, ειδών υγιεινής, καθώς και ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Στη Δράση θα συμμετέχει και η Κοινωνική Κουζίνα  “Ο Άλλος Άνθρωπος” ο οποίος σε συνεργασία με το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου θα μαγειρέψει για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Την ίδια ημέρα (18:00-20:00) θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Θάνος Κωτσόπουλος” στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) με τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη και Αποστόλη Αρμάγο. Έναντι εισιτηρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα) για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές.

Σας περιμένουμε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΣΤΗΡΙΞΕ- ΠΡΟΣΦΕΡΕ".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16/10/2014 - 11:07