Ο Παύλος ζει! Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι, να ξηλώσουμε τους νεοναζί !

18 Σεπτέμβρη πλημμυρίζουμε το Κερατσίνι στις 6μμ και όλες τις πλατείες στην Ελάδα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Παύλου Φύσσα, Κερατσίνι, 18 Σεπτέμβρη, διαδηλώνουμε στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Προσυγκεντρώσεις στην Αττική

19 Σεπτέμβρη μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα 5μμ.Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ:

"Στη διαδήλωση στο Κερατσίνι θα παραστεί η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν, η μητέρα του Σουγκράν Μπίμπι και ο πατέρας του Χαντίμ Χουσείν. Θα βρεθούν στο τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στη τελετή αποκάλυψης του μνημείου του Παύλου Φύσσα την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στις 3μμ. 

Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις διαδηλώσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και στην Αμφιάλη, όπου ο Ρουπακιάς δολοφόνησε σε οργανωμένη επίθεση τον Παύλο Φύσσα, προκαλούν την αγανάκτηση όλων για την συνεχιζόμενη ανοχή στην προκλητική δράση τους που συνεχίζεται με νέες επιθέσεις.

Η ΝΔ και οι Μπαλτάκοι κάνουν το κάθε τι ώστε να αναβάλλεται ο ορισμός της δίκης των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών της συμμορίας μεθοδεύοντας την αθώωση και την απαλλαγή τους, ακόμη και με αλλαγή του Ποινικού Κώδικα. Τα κουκιά τους στη Βουλή για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να διασωθεί η κυβέρνηση των μνημονίων και των αντεργατικών επιθέσεων είναι πολυτιμότερα από την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ελευθεριών που απειλούνται από τους νεοναζί.

Έτσι κι αλλιώς η συνέχιση της διερεύνησης της δράσης των ταγμάτων εφόδου φτάνει στα Υπουργεία, στην Αστυνομία και σε ένα ολόκληρο πλέγμα του κρατικού μηχανισμού που συγκάλυπτε για χρόνια τη ναζιστική συμμορία και τις επιθέσεις της.

Καλούμε τους Δήμους, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να στηρίξουν αποφασιστικά τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια για να στείλουμε το μήνυμα στη συγκυβέρνηση των μνημονίων της φτώχειας, της ανεργία και του ρατσισμού ότι δεν ανεχόμαστε παιχνίδια με τους νεοναζί".

Προσυγκεντρώσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής:

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλ. Βικτώριας,3μμ

ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Σταθμός Άνω Πατησίων, 3μμ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μετρό Αμπελοκήπων, 3μμ

ΕΞΑΡΧΕΙΑ: Πλ. Εξαρχείων( Τέρμα Θεμιστοκλέους), 3μμ

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: ΗΣΑΠ Πετραλώνων, 3μμ

ΚΟΥΚΑΚΙ: ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ, 3μμ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:  ΗΣΑΠ Καλλιθέας, 3μμ

ΚΟΛΩΝΟΣ: Μεταξουργείο, 3μμ

---------------------------------------------------------------------------------

ΒΥΡΩΝΑΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμού, 3μμ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πλ.Γαρδένιας,3μμ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ:  ΜΕΤΡΟ Ελληνικού, 3μμ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ: Τραμ Ν. Σμύρνης, 3μμ

ΜΑΡΟΥΣΙ: ΗΣΑΠ Μαρούσι, 3μμ

Ν.ΙΩΝΙΑ-: Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας, 3μμ

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:  ΗΣΑΠ Περισσού, 3μμ

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής, 3μμ

ΒΡΙΛΗΣΙΑ: ΜΕΤΡΟ Πλακεντίας, 3μμ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Προαστιακός, 3μμ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΛΙΟΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ:Λ. Θηβών - Λακιώτης, 3μμ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μετρό Ανθούπολης, 3μμ

Ο κατάλογος μεγαλώνει από ώρα σε ώρα.