Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο καλλιτέχνη, που κατάφερε με τα τραγούδια του να συντροφεύσει για πολλές δεκαετίες, τους αμέτρητους θαυμαστές του. Στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο της Παιανίας

Την Πέμπτη η κηδεία του Αντώνη Βαρδή

Με νεότερη ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, η οικογένειά του γνωστοποιεί ότι η κηδεία του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη θα γίνει αύριο, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο της Παιανίας.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Παιανίας. Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:

Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος». Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Πηγή: naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03/09/2014 - 23:00