Ενάντια στις ομοφοβικές επιθέσεις - εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 3/9, 7μμ στην Πλατεία Βαρνάβα

Η εκδήλωση που έχει θέμα την οργάνωση του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, μήνα που συμπληρώνεται χρόνος από τη δολοφονία του Π. Φύσσα θα γίνει στην ίδια πλατεία, που νεοναζιστές πραγματοποίησαν ομοφοβική επίθεση πριν λίγες ημέρες.

"Με αφορμή την άγρια επίθεση φασιστοειδών κατά ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι την προηγούμενη εβδομάδα, η τοπική επιτροπή της ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε εκδήλωση στην πλατεία οπού έγινε το ομοφοβικό χτύπημα για να συζητήσουμε την διοργάνωση του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη και των συλλαλητηρίων στον έναν χρόνο από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η αντιρατσιστική και αντιφασιστική δράση στη γειτονιά έχει απομονώσει τους νεοναζί, στερώντας τους την δυνατότητα να στήσουν τάγματα εφόδου. Τα γραφεία τους στην οδό Φιλολάου έχουν πάψει να λειτουργούν περισσότερο από έναν χρόνο τώρα. Οι καταδρομικού τύπου επιθέσεις με την κάλυψη του σκοταδιού της νύχτας είναι ο μόνος τρόπος να βρεθούν στην επιφάνεια σαν μια απέλπιδα προσπάθεια να δηλώσουν την παρουσία τους. Δεν θα περάσουν, συνεχίζουμε μέχρι να τους τσακίσουμε!

Ελάτε να οργανώνουμε την δύναμη μας, για ένα αντιφασιστικό κίνημα που θα εξουδετερώσει οριστικά τα τάγματα εφόδου και θα στείλει στη φυλακή τους νεοναζί δολοφόνους του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου. Το Παγκράτι είναι γειτονιά αντιφασιστική, φιλόξενη για κάθε μετανάστη και ομοφυλόφιλο, δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί να τρομοκρατούν τον κόσμο της περιοχής.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με την Ανταρσία και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, ο Κώστας Παπαλουκάς από την Ανοιχτή Πόλη, o Λέανδρος Μπόλαρης, ιστορικός, ο Κωνσταντής Καμπουράκης από την ACT UP Hellas και η Έρση Παπαχρυσάνθου, κάτοικος της γειτονιάς και μέλος της επιτροπής ενάντια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι.

Ο Παύλος ζει!"