Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας - Συμμετοχή Στη Συναυλία Για Χημικά Σκουριές Ακτές

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας συμμετέχουν την Παρασκευή 11/07/2014 στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: "ενώνονται με άλλα κινήματα και σας καλούν να ενωθείτε μαζί μας για να πούμε όλοι μαζί,

-Όχι στην καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο. Γιατί θέτει σε κίνδυνο την υγειά μας, το ευαίσθητο περιβάλλον, αλιεία και τουρισμό. Οι χώρες που τα κατασκεύασαν έχουν ειδικές εγκαταστάσεις. Εκεί να καταστραφούν! Αν γίνει τώρα στην Μεσόγειο, στα ανοικτά της Ελλάδας, θα γίνεται πάντα εδώ.

-Όχι στην καταστροφική εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Αποψιλώνει ένα αρχέγονο δάσος και καταστρέφει πλήρως το νερό της περιοχής. Μέσω της τοξικής σκόνης θα καταστρέψει την υγεία, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, μελισσοκομεία και τουρισμό της περιοχής. Για να επιβληθεί στην τοπική κοινωνία έχουν ανασταλεί τα δημοκρατικά δικαιώματα.

-Όχι στο νομοσχέδιο για τον Αιγιαλό. Γιατί ιδιωτικοποιεί τις ακτές μας. Εσύ που θα κολυμπάς του χρόνου; Γιατί εμπορευματοποιεί τις παραλίες μας. Πόσο θα σου κοστίζει το μπάνιο του χρόνου; Γιατί καταστρέφει τις ακτές μας.

Που θα κολυμπάς όταν οι παραλίες γίνουν βίλες; Θα συγκεντρωθούμε την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο (Αθήνα) στις 20:00 και θα αναχωρήσουμε στις 20:30 για την πλατεία Συντάγματος προκειμένου να τις ενισχύσουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση που οργανώνουν -Συντονιστικό Επιτροπών Πρωτοβουλίας κατά της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο-Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-Πανελλήνιο Δίκτυο Ακτές «Ώρα Μηδέν»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK www.facebook.com/agan.moto.hellas
ΚΑΙ ΣΤΟ www.aganmoto.gr/