"Δεν θα πεθάνουμε στο δρόμο" - Σήμερα Παρασκευή 11/7 η συναυλία στα Μελίσσια

Τα Σωματεία εργαζομένων των τριών, υπό κοινή διοίκηση νοσοκομείων, του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, του ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και του πολύπαθου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, από κοινού ξαναπαίρνουν τη σκυτάλη της Αντίστασης. Μπροστά στην διακηρυγμένη πρόθεση της Διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας να κλείσει ουσιαστικά το Φλέμιγκ (και ας το ονομάζουν "αλλαγή χαρακτήρα"), να συρρικνώσουν - με προοπτική το μελλοντικό κλείσιμο το ΠΑΙΔΩΝ και να "βουλιάξουν με συγχωνεύσεις-κλεισίματα δομών το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι "είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε μαζί με την ευρύτερη τοπική κοινωνία που μας στηρίζει.

Πέρυσι, τέτοιο καιρό παρ' ότι αποδυνάμωσαν, μέσω της διαθεσιμότητας, το Φλέμιγκ από το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του - 300 εργαζόμενους, δεν κατάφεραν να βάλουν λουκέτο χάρη στην αντίσταση των εργαζομένων και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Τώρα επιχειρούν το κλείσιμο με περισσότερο ύπουλο τρόπο στραγγαλίζοντας και αποδυναμώνοντας όλες τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει.
Και αυτή τη φορά δεν θα τους αφήσουμε.


Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που θα γίνει στις 11 Ιούλη, 7 το απόγευμα, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια. Πολλοί καλλιτέχνες, αντιστέκονται και ενώνουν τη φωνή τους μαζί μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!
Με κεντρικό σύνθημα:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ!
Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κοινωνική συλλογικότητα και φορέα, κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο να κάνουν προσωπική τους υπόθεση τον αγώνα για τη πλήρη, ίση και δωρεάν περίθαλψη".