Σάμος: Σύσκεψη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Με θέμα τις εξλίξεις γύρω από το θέμα της "Μικρής ΔΕΗ", το εργατικό κέντρο νομού Σάμου, διοργανώνει σύσκεψη την Τετάρτη 9 Ιουλίου. Στο κάλεσμά του σημειώνει:"Η πολιτική της κυβέρνηση, της Ε.Ε. και των μονοπωλίων ξεπουλάει τη ΔΕΗ, απελευθερώνει και ιδιωτικοποιεί την Ενέργεια. Διαρκώς αυξάνει τα τιμολόγια της ΔΕΗ ενώ αφήνει εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα χωρίς ρεύμα, αφαιρεί δικαιώματα των εργαζομένων στην ηλεκτρική ενέργεια και στη ΔΕΗ, επιστρατεύει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, θέλοντας να τους τρομοκρατήσει, εφαρμόζοντας ακόμη μια φορά το δόγμα «νόμος και τάξη».


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καλεί  τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές,  το λαϊκό κίνημα του νησιού,  εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολουμενους, αγρότες, νεολαία και γυναίκες την Τετάρτη 9 Ιούλη στις 7:30 μ.μ.  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Βαθύ σε
Σύσκεψη-Συγκέντρωση με θέμα:

«Οι θέσεις του ταξικού κινήματος για την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και  το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη «μικρή ΔΕΗ». Μέτωπο ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Η ενέργεια να είναι λαϊκή περιουσία»