«Μια αγκαλιά για ένα σκοπό»

 

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Star Football Club, μας προσκαλούν στο μεγάλο Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των ομάδων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και της UNESCO P. - Star F.C., που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star FC στη Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α' πλάζ Βούλας, Τέρμα Τραμ Βούλας).


Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: "Στη μεγάλη αυτή συνάντηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα αγωνιστούν εξέχουσες προσωπικότητες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, το Θέατρο και την Τηλεόραση καθώς και Βετεράνοι Διεθνείς Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει σελίδες δόξας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

 

Στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά δρώμενα και πλούσιες εκδηλώσεις που θα πλαισιώνουν μια μεγάλη γιορτή Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Επειδή απώτερος σκοπός της διεξαγωγής αυτού του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ-1917), του οποίου η προσφορά στους κοινωνικούς αγώνες και τον Πολιτισμό της χώρας είναι αδιαμφισβήτητη, καλούμε όλους τους φίλους του Θεάτρου, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτό το μεγάλο γεγονός.


Ώρα προσέλευσης και έναρξης πολιτιστικών δράσεων και δρώμενων στις 18.00".