Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας: Ακυρώνουμε τα σεμινάρια της ντροπής - συγκεντρώσεις 26 & 27 Ιουνίου

"Ανταρτοπόλεμος" από σχολείο σε σχολείο, με μια κυβέρνηση και ένα υπουργείο Παιδείας, που σαν τον κλέφτη επιχειρεί απεγνωσμένα να στήσει τη λαιμητόμο της "αξιολόγησης". Αλλά οι συνεχείς κινητοποιήσεις μπλοκάρουν τα σχέδιά του. Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:


"Το υπουργείο οργανώνει τα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση. Την ίδια στιγμή που ο υπουργός παιδείας παραδέχεται ότι λείπουν 22.000 εκπαιδευτικοί και δηλώνει κυνικά ότι το θέμα αυτό θα αντιμετωπιζόταν με συγχωνεύσεις(!!!), το υπουργείο καλεί τους διευθυντές για να τους μάθει πώς θα αξιολογήσουν τους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους κάνει συνένοχους στην άθλια πολιτική των απολύσεων.

Την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιουνίου καλούνται οι διευθυντές των σχολείων της Α ΑΘΗΝΑΣ να συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ντροπής και των απολύσεων εκπαιδευτικών. Καλούμε τους Διευθυντές, ως μέλη του συνδικάτου, να απέχουν από τα σεμινάρια αυτά (όπως κι από οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης) και τους υπόλοιπους συναδέλφους δυναμικά και αποφασιστικά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων.

Το ΔΣ της Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (8 πμ -11 πμ) για τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων που συμπληρώνονται από τις αντίστοιχες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ (11 πμ -2 μμ) για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη οι Διευθυντές για την μη συμμετοχή τους στα σεμινάρια αλλά και οι συνάδελφοι που θα πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις της ΕΛΜΕ στο χώρο διεξαγωγής των σεμιναρίων".

ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΩΡΕΑΝ 12ΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, στις απολύσεις εκπαιδευτικών,
στις συγχωνεύσεις σχολείων και τις συμπτύξεις τμημάτων

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 3Ο ΓΕΛ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/06 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/06 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:45πμ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54