"Σας ευχαριστούμε για τα βιβλία"

Για χρόνια η διοργάνωση "Frikaria", στο νησί της Ικαρίας, συγκέντρωνε από μερίδα κατοίκων του νησιού, "πυρά", κυρίως λόγω του πολιτιστικού προφίλ και των ευρύτερων αντιλήψεων που εξέφραζε (ακόμα και κινδυνολογίες ότι ενδέχεται να πάρει φωτιά το δάσος εκεί που θα γινόταν οι συναυλίες), συγκέντρωνε βεβαίως και επιδοκιμασίες από άλλα τμήματα του πληθυσμού.
Με μια κίνησή τους οι οργανωτές του "Frikaria", κατάφεραν να "απαντήσουν" στους επικριτές τους και να αυξήσουν τους φίλους τους.

Το πώς και το γιατί, το εξηγεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 2ου Δημ. Σχ. Ραχών ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Frikaria για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και την ουσιαστική συμβολή σας στην προσπάθειά μας να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε το πολύτιμο δώρο σας, μια κούτα με βιβλία επιλεγμένα με γούστο και γνώμονα τα ενδιαφέροντά μας".

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στις δράσεις σας, ελπίζοντας το παράδειγμά σας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για παρόμοιες δραστηριότητες!