φωτο αρχείου

"Λευκή Νύχτα" από τον εμπορικό σύλλογο Σάμου στις 26 Ιουλίου

Την απόφαση να διοργανώσει "Λευκή Νύχτα", πήρε ο εμπορικός σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας. Υπενθυμίζουμε ότι σε άλλες περιοχές που υλοποιήθηκαν αντίστοιχες επιλογές (πχ Αθήνα, Ίλιον, κλπ), υπήρξαν αντιδράσεις από σωματεία εργαζομένων, ενώ τα απολογιστικά στοιχεία για το τζίρο των καταστημάτων δεν ήταν ικανά να δικαιολογήσουν την επιλογή. Από τώρα λοιπόν ετοιμάζουν τη "Λευκή Νύχτα" για το τέλος Ιουλίου, με την εκτίμηση ότι η τουριστική περίοδος θα έχει τη συμβολή της σε αυτήν.

Στην ανακοίνωση με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 23 Ιουνίου, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

"«Λευκές νύχτες» ονομάζεται ο νέος θεσμός όπου τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί, κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και οργανώνονται πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες σε όλη την πόλη.

Τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα.

Γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, αποφάσισαν να διοργανώσουν «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 26 / 07 / 2014 από νωρίς το βράδυ και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας.

Καλούμε λοιπόν, όλους… τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη «Λευκή Νύχτα» περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που ετοιμάζουμε για εσάς.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει τις δικές της εκπλήξεις".


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20/06/2014 - 12:55