Δικαίωση των αδίκως διωχθέντων πολιτών στην Ηλεία

Δικαίωση για τους κατοίκους , την τοπική κοινωνία, αλλά και τους δημοσιογράφους που κατήγγειλαν το σκηνικό Σκουριών που επιχειρούσαν κάποιοι να στήσουν στην Ηλεία (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του ERTOPEN) αποτελεί η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας με την οποία αθωώνονται οι δυο πολίτες που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος για παρακώλυση κοινωφελούς εγκατάστασης, επειδή είχαν αντιδράσει στη μετατροπή της περιοχής των Λιμνών σε χωματερή.


Με το υπ' αριθμ. 29/2014 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, απορρίφθηκαν όλες οι κατηγορίες κατά των δυο κατοίκων, του Χρήστου Βλάχου από το Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας και του Αναστάσιου Δαμάσκου κατοίκου Μακρισίων υιοθετήθηκε στο ακέραιο η απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας Παναγιώτη Μεϊδάνη ενώ εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζεται ως σκευωρία η μηνυτήρια αναφορά εναντίον τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται: "προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος εργολάβος που φέρεται στην ως άνω μήνυση να παρεμποδίζεται από τους κατοίκους να προβεί στις εργασίες εγκατάστασης του δεματοποιητή , να αναλαμβάνει να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο μια ημέρα μέτα (!!!) την υποβολή της προαναφερόμενης μήνυσης".

Διαβάστε επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ στο Αποκαλύψεις

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54