Τα μεταλλαγμένα χτυπούν την πόρτα μας!‏

Μέχρι τέλος του έτους 2014 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από πρόταση της Ελληνικής Προεδρίας, αποφασίζει ή όχι την καλλιέργεια και διακίνηση γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. Σε εξέλιξη βρίσκεται πρωτοβουλία στην περιοχή της Πιερίας, με τους διοργανωτές της να τονίζουν:

"Αν επιτραπεί η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων δεν θα υπάρχει επιστροφή! Θα χάσουμε για πάντα το δικαίωμα στην επιλογή της τροφής, θα εκλείψουν οι παραδοσιακές ποικιλίες και θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον απόλυτο διατροφικό έλεγχο από τις εταιρείες μεταλλαγμένων.

Θα το ανεχτούμε;

Καλούμε όλους τους φορείς του νομού Πιερίας να συστρατευθούν με την προτεινόμενη πρωτοβουλία κατά των μεταλλαγμένων και μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων που στηρίζουν την παραπάνω πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων".

Το κάλεσμα υπογράφουν

Οικολογική Ομάδα «Μητέρα Γη», Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, «Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης» Κατερίνης