Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε εργαζόμενο της ERT Open - Στο αυτόφωρο ο δράστης

Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε στο χέρι με... φαλτσέτα τον Γαβρίλο Κασσιμάτη, γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο οποίος αντέδρασε στο κατέβασμα μαύρης σημαίας, που είχε τοποθετηθεί για τους νεκρούς του αγώνα, έξω από το Ραδιομέγαρο, στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης. Η πρώτη αντίδραση των διευθυντών της ΝΕΡΙΤ ήταν να κρύψουν τον σεκιουριτά εντός του κτιρίου. Μαζί του και ο διευθυντής προσωπικού, Ηλίας Φαραντόπουλος. Ο δράστης μαζί με τον διευθυντή οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματική βλάβη. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γ. Κασσιμάτης και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης κρατούνται επίσης στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από μηνύσεις που κατέθεσε εις βάρος τους ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης και συλληφθείς Ηλίας Φαραντόπουλος.

Οι σεκιουριτάδες της ΝΕΡΙΤ πριν αποπειραθούν να κατεβάσουν τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα της ΕΡΤ είχαν κατεβάσει όλα τα πανό κ τις αφίσες από τα κάγκελα, εκτελώντας εντολές του Ηλία Φαραντόπουλου.

unnamed5.jpg


Δείτε το βίντεο της προσαγωγής του σεκιουριτά:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, έξω από το Ραδιομέγαρο και πορεία προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Νέα Ενημέρωση:
Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο γραμματέας και ο ταμίας της Ομοσπονδίας, η συγκέντρωση ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ κανονικά.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13/06/2014 - 18:11