Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή: Όλοι την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Στην συγκέντρωση αύριο στις 19.00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ καλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στη Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ) καταγγέλοντας την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο πριν από έναν χρόνο στη δημόσια Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Η ΕΡΤ δεν αποτελεί λάφυρο στα χέρια καμίας κυβέρνησης, ανήκει αποκλειστικά στο λαό  τονίζουν οι εργαζόμενοι ειδικής αγωγής, σημειώνοντας ότι απέναντι στο μαύρο,  έχουν όπλο τη φωνή και την εμπιστοσύνη στον αγώνα τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΕΑ

Ένας χρόνος πέρασε με το μαύρο της ΕΡΤ να απλώνεται πάνω από στη χώρα. Δεν είναι μόνο το μαύρο της οθόνης ....


Είναι το μαύρο του χρυσού στις Σκουριές, το μαύρο των χημικών στην Κρήτη, το μαύρο της δικαιοσύνης στις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, το μαύρο στο διωγμό και τον αποκλεισμό των ψυχικά ασθενών, το μαύρο στις ζωές μας......

Απέναντι στο μαύρο λοιπόν εμείς οι εργαζόμενοι της ειδικής αγωγής, αλλά και όλοι όσοι βρισκόμαστε σχεδόν καθημερινά στους δρόμους, αντιμέτωποι με την βία και την χυδαιότητα της πολιτικής εξουσίας, έχουμε όπλο τη φωνή μας και την εμπιστοσύνη στον αγώνα μας.
Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης που εδώ και ένα χρόνο έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ σε Αθήνα και Περιφέρεια και καταδίκασε τον Ελληνικό λαό να ενημερώνεται μόνο από ιδιωτικές επιχειρήσεις .

Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΦΥΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Όπως έγραψε ένας ποιητής « Γιατί εμείς δεν πολεμάμε αδερφέ μου για να ξεχωρίσουμε απ' τον κόσμο . Εμείς πολεμάμε για να σμίξουμε τον κόσμο »

Γιατί εμείς ονειρευόμαστε τον Κόσμο αδερφωμένο, ισότιμο, όπου καμία ζωή δεν είναι περιττή! Κι αυτό κάνει τον αγώνα μας δίκαιο.
Και το δίκαιο πρέπει να νικήσει !!!!

ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10/06/2014 - 18:14