"Φυσάει Κόντρα": Ανακοίνωση για τη δικαίωση Δασκάλας στο 6ο Δημοτικό της Αγίας Παρασκευής


Στο θέμα της δικαίωσης διωκόμενης εκπαιδευτικού στην Αγία Παρασκευή, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παρέμβαση "Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή". Υπενθυμίζουμε την περίπτωση στις προηγούμενες αναρτήσεις του ertopen ΕΔΩ και ΕΔΩ

"Να λοιπόν που όταν ένας άνθρωπος υψώνει το ανάστημά του και βρίσκει συμπαραστάτες τους συναδέρφους, τους γονείς και τις συλλογικότητες της γειτονιάς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!

Η δασκάλα του 6ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Παρασκευής κ. Χαρβάλου, η εκπαιδευτικός που μήνες διωκόταν γιατί φέρθηκε σαν παιδαγωγός και όχι σαν δεσμοφύλακας (όπως θα ήθελαν οι φασιστικής αντίληψης διώκτες της και η ίδιας νοοτροπίας νομοθεσία περί αξιολόγησης), δικαιώθηκε!

Ήδη γύρισε στο σχολείο της έχοντας παραδώσει το καλύτερο μάθημα στα παιδιά της, αυτό της αξιοπρεπειας και του αγώνα. Όλοι και όλες που συμπαρασταθήκαμε σ αυτόν τον αγώνα εκφράζουμε τη χαρά μας!

Το μήνυμα της άξιας εκπαιδευτικού, το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης να φτάσει παντού! Μπορούμε να νικάμε τη βαρβαρότητά τους".