Καταγγελία Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας: Έκανες τα νοσοκομεία Λαϊκή Αγορα!!!Ντροπη σου κ.Γεωργιάδη!!

Το success story στην Υγεία συνεχίζεται. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας:
Προς τον λαό της Λευκάδας                                                        

"Ο Ι.Σ.Λευκαδος καταγγέλλει τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος λίγες ημέρες πριν της εκλογές πέρασε άρθρο νόμου στο νομοσχέδιο που αφορούσε τις Λαϊκές Αγορες, αλλάζοντας άρδην το καθεστώς εφημέρευσης των νοσοκομειακών ιατρών!

Συγκεκριμένα με το νόμο 4264/14 άρθρο 43,επιτρεπει την μετατροπή των ενεργών εφημεριών των ιατρών σε εφημερίες μικτές και ετοιμοτητας, πετυχαινοντας έτσι να εξοντώσει τελειωτικα,οικονομικα και σωματικά τους νοσοκομειακούς ιατρους,αφου και θα διπλασιαστεί ο αριθμός των εφημεριών τους χωρίς να αυξηθεί στο ελάχιστο η αποζημίωση τους, ενώ καταργεί στην ουσία και την ημέρα-ρεπο,που μπορούσε να πάρει ένας ιατρός μετά από 24ωρη εργασια, λογω ότι την δικαιούται μόνο με ενεργή εφημερία και με καμιά άλλη εφημερία άλλου ειδους!!

Πώς μπορεί να δουλέψει έτσι ένας ιατρος? Πώς θα μπορεί να αποδώσει χωρίς λάθη έχοντας να κάνει με την ανθρώπινη υπαρξη? Ποσο άλλο στην εξαθλιωση?Μηπως οδηγείς κ. Γεωργιάδη εσκεμμένα στην έξοδο και τους εναπομείναντες καλούς επιστήμονες που υπάρχουν στα νοσοκομεία μας?

Πρόκειται πραγματικά για έναν νόμο που η λέξη αίσχος και ντροπή είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει!

Αφήνουμε τον κ. Γεωργιάδη και αυτούς που τον στηρίζουν και κρύβονται από πίσω του,στην κρίση του Λευκαδίτικου λαού που απέδειξε πόσο σοφός και ώριμος είναι!".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54