Εργαζόμενοι "Τσαούσογλου": Έκδοση Δικαστικής απόφασης υπέρ της εργοδοσίας

Την οργή του εκφράζει το εργατικό κέντρο της Εύβοιας, για δικαστική απόφαση που είναι υπέρ των εργοδοτών. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: "Με αφορμή το Δελτίο Τύπου του Σωματείου εργαζομένων Ελληνικών Σωληνουργείων  (πρώην Τσαούσογλου), για την έκδοση  Δικαστικής απόφασης, με  αριθμό 32/2014, που ξάφνιασε δυσάρεστα άπαντες, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

   Το εν λόγω Δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε αυτή την απόφαση, άγνωστο γιατί, ή δεν διάβασε ή διαστρέβλωσε ή αγνόησε, πιστεύουμε όχι από πρόθεση, βασικότατα και ουσιαστικά στοιχεία της  αίτησης των εργαζομένων του Σωματείου.

  Η συγκεκριμένη απόφαση για πολλούς λόγους, όπως αναφέρουν στην έφεση που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι ενώπιον του Εφετείου Εύβοιας, θίγει καίρια τα συμφέροντα των εργαζομένων και πλήττει βάναυσα τη Δικαιοσύνη.

   Η απόφαση του Δικαστηρίου έδωσε το δικαίωμα σε  μια Εταιρία που φέρεται απατεωνίστικα και δεν σέβεται το παραμικρό δικαίωμα των εργαζομένων αλλά πάνω από όλα την ηθική και αξιοπρέπειά τους, να θριαμβολογεί  και να αυθαδιάζει, συνεχίζοντας την απάνθρωπη πολιτική της επικαλούμενη δικαίωση στις αυθαιρεσίες και στις εγκληματικές εις βάρος των εργαζομένων, αντεργατικές ενέργειές της από τη Δικαιοσύνη.

   Αναμένουμε δικαίωση από το Εφετείο και από όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54