Οι «Γιατροί του Κόσμου» και η ΕΟΔνΠ σε δεύτερη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Βοσνία‏

Πρόσκληση για συμμεοχή απευθύνουν προς τους πολίτες της Πιερίας, οι διοργανωτές της αποστολής. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
Προηγούμενο μήνυμαΕπόμενο μήνυμαΕπιστροφή στα μηνύματα


"Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,

Την Πέμπτη το απόγευμα, 29 Μαΐου 2014, στις 18:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του δεύτερου φορτηγού με άλλους 22 τόνους ανθρωπιστικής βοήθεια, αυτή τη φορά, με προορισμό τη Βοσνία.

Καλούνται φίλες και φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βοηθήσουν στη διαδικασία της καταγραφής των υλικών και στη φόρτωση των πακέτων να βρίσκονται την Πέμπτη, στις 17:30, στον Καπνικό Σταθμό. Υπολογίζεται να χρειαστούμε 3 ώρες. Το φορτηγό θα σφραγιστεί και το βράδυ, μαζί με την αποστολή των «Γιατρών του Κόσμου» που θα καταφτάσει στην πόλη μας από την Αθήνα, θα πιούμε ένα κρασάκι στην αυλή του Καπνικού.

Το φορτηγό θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα στις 6 το πρωί με προορισμό την πόλη Svornic της Βοσνίας. Η αποστολή θα αποτελείται από 5 γιατρούς  και 3 μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα παραδοθεί σε κοινωνικό φορέα της πόλης και σε συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου» ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους προς τους οργανωτές και ειδικά τον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων και ιματισμού και την Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στη Θεσσαλονίκη για τη βοήθεια της".

Η οργάνωση της ανθρωπιστικής βοήθειας, που στάλθηκε πριν μια εβδομάδα στη Σερβία, σε ένα άλμπουμ 70 φωτογραφιών: https://www.dropbox.com/sh/02rtmhefvpz26fo/AADiKVyHbnwpYqyS6xNaP358aΤελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54