Ο υμνητής του Άκη Τσοχατζόπουλου, Διονύσης Σαββόπουλος ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας (Τι άλλο;)

Την προσωπική του άποψη για τις εκλογές στην Ελλάδα εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε ο κ. Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

 

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος.

Ο Σαββόπουλος ελπίζει σε πολιτικούς όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Ποιος όμως είναι ο άλλος πολιτικός που στηρίζει τις ελπίδες του; Μα φυσικά ο Ακης Τσοχατζόπουλος που όπως βλέπουμε στο βίντεο μας λέει «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο τζέντλεμαν της πολιτικής και ο εγγυητής της ενότητας»