Συναυλία αλληλεγγύης έξω από το κτίριο Τσίλλερ

Πλημμύρισε με κόσμο η συναυλία αλληλεγγύης που οργανώθηκε για στήριξη στον αγώνα των ηθοποιών, των σπουδαστών των δραματικών και των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα-“ντροπή” που υπονομεύει τα πτυχία τους και καθιστά το μέλλον τους αβέβαιο.

Τη συναυλία διοργανώνει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έξω από το κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου και συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στον αγώνα που λαμβάνει πανκαλλιτεχνικά χαρακτηριστικά έξω από τον κλάδο των ηθοποιών.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη συναυλία, είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Φώτης Σιώτας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, οι Magic de Spell και ο ΤΑΦ Λάθος.

Η κατάληψη δήλωσε με ανάρτηση της στο Facebook ότι οι αγωνιζόμενοι δεν σκοπεύουν να φύγουν σύντομα από το Τσίλλερ και θα πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους. «Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ», ξεκαθαρίζουν.