ΕΤΙΤΑ: “Απίστευτη σκληρότητα του ΑΝΤ1 σε εργαζόμενο τεχνικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη  συμπεριφορά της διοίκησης του Τ/Σ ΑΝΤ1 για την πλήρη αδιαφορία και την απίστευτη σκληρότητα που έδειξε σε εργαζόμενο τεχνικό.

Συγκεκριμένα, συνάδελφος οπερατέρ ο οποίος εργαζόταν σε εσωτερικές παραγωγές, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, αναγκάστηκε από τους ιθύνοντες να βγει στα εξωτερικά συνεργεία. Όλες οι εκκλήσεις του για τους σοβαρούς λόγους υγείας που δεν του επέτρεπαν την αλλαγή αυτή στο εργασιακό του περιβάλλον έπεσαν στο κενό, αφού αντιμετωπίστηκαν ακόμα και με προκλητικότητα από τους διοικούντες.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να ξεκίνησει την εργασία του εκτός σταθμού και πριν λίγες μέρες σε ένα από τα ρεπορτάζ να δεχθεί επίθεση με σπρέι από ομάδα αγνώστων.

Η υγεία του και λόγω του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει μπήκε σε άμεσο κίνδυνο αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Εμείς από την πλευρά μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς:

-Να σέβονται τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που υπάρχουν όταν τίθενται θέματα υγείας και να πάψουν να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο την αύξηση των κερδών τους.

-Να πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα, ως έχουν άλλωστε υποχρέωση, που να διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

-Να πάψει τώρα η τακτική του μονομελούς συνεργείου, η οποία πολλαπλασιάζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που δουλεύουν σε εξωτερικούς χώρους.

Συνάδελφοι,

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε όλοι τέτοιου είδους συμπεριφορές και προβλήματα.  Μόνο όμως ενωμένοι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη. 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πηγή: typologies.gr