Σπουδαία κίνηση από Ν. Παππά: Δίνει την φετινή του αμοιβή στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

Σε μία (ακόμη) σπουδαία κίνηση προχωρά ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague»:

«Η πληροφορία που έχω είναι πολύ έγκυρη και δεν βγαίνει από τον ίδιο γιατί δεν του αρέσει να διαφημίζει τέτοιου είδους καταστάσεις. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι ο Νίκος Παππάς, υπογράφοντας την προηγούμενη εβδομάδα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ανέλαβε μία δέσμευση, την οποία μεταδίδουμε για πρώτη φορά. Θεωρώ ότι είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλούς αθλητές, οι οποίοι βγάζουν αμέτρητα χρήματα και δεν τους καίγεται καρφάκι για τον περίγυρό τους. 

Υπάρχουν κι αθλητές όμως, -και δεν είναι μόνο ο Παππάς, είναι κι άλλοι- οι οποίοι προσέχουν πάρα πολύ τους φροντιστές, τους ανθρώπους που τους προσέχουν, δηλαδή που μπορεί να τους δώσουν μία πετσέτα, τις μπάλες, που τους κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Ο Νίκος ο Παππάς λοιπόν… τη φετινή αμοιβή που θα λάβει από τον Παναθηναϊκό θα την δώσει στις καθαρίστριες του Ολυμπιακού Σταδίου… Θα τα δώσει τώρα τα Χριστούγεννα, σαν ένα προσωπικό δώρο στις καθαρίστριες του γηπέδου. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για γυναίκες που μπορεί να παίρνουν 700 και 800 ευρώ…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς, έχει λάβει διάφορες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν του αρέσει να τις προβάλλει ή να τις διαφημίζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γήπεδο που έφτιαξε στις φυλακές Κορυδαλλού, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα έξοδα.