Υπό τη προστασία των ΜΑΤ η εκδήλωση του Κaσιδιaρη στο Αθήναιον καταγγέλει η ΚΕΕΡΦΑ

Σε μια ακόμη ανακοίνωση προχώρησε η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλοντας τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο πως μετατράπηκε σε υπουργό «προστασίας των φασιστών του Κασιδιάρη στο Π. Φάληρο, του καταδικασμένου και φυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν».

Αφορμή για την καταγγελία ήταν η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη, με την ΚΕΕΡΦΑ να τονίζει ότι ο υπουργός ΠΡΟΠ.ΠΟ «ανακήρυξε την φασιστική φιέστα του Κασιδιάρη σε “ιδιωτική εκδήλωση” στην οποία παρείχε ειδική προστασία με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ».

Με την ανακοίνωση της η ΚΕΕΡΦΑ ρωτά αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι μας. «Αλήθεια, από πότε συνηθίζει να παρέχει προστασία σε “ιδιωτικές εκδηλώσεις”;»

Η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει με αυτό το τρόπο ως πολιτικό κόμμα της καινούρια συμμορία των  μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ “Είναι ώρα να βάλουμε φρένο στη κυβέρνηση που ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους φασίστες”.

Με αυτό το τρόπο, η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ γίνεται κάλεσμα την Κυριακή σε σύσκεψη στον Πολυχώρο ΡΟΜΑΝΤΖΟ, για την οργάνωση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος.

Επίσης, με κοινή ανακοίνωση η ΚΕΕΡΦΑ και ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά (καμπάνια «Δεν είναι αθώοι»), τονίζουν μεταξύ άλλων πως η αντιφασιστική κινητοποίηση «εμπόδισε τους φασίστες να μετατρέψουν την φασιστοσύναξη σε επίδειξη δύναμης των ταγμάτων εφόδου στο δρόμο» και υπόσχονται πως «θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους όσες πλάτες και να τους κάνει η κυβέρνηση και η Αστυνομία».

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έγινε σήμερα υπουργός προστασίας των φασιστών του Κασιδιάρη στο Π.Φάληρο, του καταδικασμένου και φυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Ανακήρυξε την φασιστική φιέστα του Κασιδιάρη σε «ιδιωτική εκδήλωση» στην οποία παρείχε ειδική προστασία με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ. Αλήθεια, από πότε συνηθίζει να παρέχει προστασία σε «ιδιωτικές εκδηλώσεις»;

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση που επιτρέπει στον έγκλειστο Κασιδιάρη να κάνει «εκπομπές» τώρα διευρύνει την συνεργασία της παρέχοντάς κάλυψη για τις φασιστοσυνάξεις του στη προεκλογική περίοδο. Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα εγκλήματα των ναζιστών, η κυβέρνηση προχωρά στην εγκληματική αναγνώριση της συμμορίας του Κασιδιάρη ως πολιτικό κόμμα. Επαναλαμβάνει την πολιτική που έθρεψε την Χρυσή Αυγή.

Είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι δεν έχει πάτο ο κατήφορος της κυβέρνησης των υποκλοπών, του ρατσισμού, της ακρίβειας, της φτώχειας και της καταπάτησής των δημοκρατικών ελευθεριών.

Είναι ώρα να βάλουμε φρένο στη κυβέρνηση που ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους φασίστες. Η θηριωδία σε βάρος του Αφγανού πρόσφυγα Εζρά με την απαγωγή, τον βασανισμό και την βίαιη επαναπροώθηση του από αστυνομικούς στη Τουρκία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των επαναπροωθήσεων που γίνονται με την ενεργοποποίηση παρακρατικού μηχανισμού στον Έβρο και το Αιγαίο, με την εμπλοκή φασιστών.

Είναι η πολιτική των κλειστών συνόρων που πνίγει πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά, η πολιτική των εξώσεων και του εκτοπισμού προσφύγων από τις πόλεις σε στρατόπεδα-φυλακές.

Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη στη Μελόνι, την φασίστρια νοσταλγό του Μουσολίνι, ανοίγουν ακόμη περισσότερο την όρεξη των φασιστών για επιθέσεις.

Η Γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη, με τους απεργούς να απαιτούν να φύγει η κυβέρνηση της ακρίβειας αλλά και να φωνάζουν «Κούλη-Μηταράκη σας ξέρουμε καλά στο Έβρο και το Αιγαίο πνίγετε παιδιά» δείχνει το δρόμο! Μπορούμε να ανατρέψουμε τη κυβέρνηση και να τσακίσουμε τους φασίστες, όσες πλάτες και να τους κάνει ο Θεοδωρικάκος.

Το φετινό Πολυτεχνείο να γίνει σεισμός και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τη κυβέρνηση της ΝΔ.

Καλούμε σε σύσκεψη στον Πολυχώρο ΡΟΜΑΝΤΖΟ, Αναξαγόρα 3-5 την Κυριακή 13 Νοέμβρη 5μμ για την οργάνωση και τον συντονισμό τω κινητοποιήσεων του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος.


Η κοινή ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να προστατέψει την φασιστική φιέστα Κασιδιάρη

Οι μάσκες έπεσαν! Η κυβέρνηση έστειλε διμοιρίες των ΜΑΤ για να προστατέψουν την φασιστική φιέστα του έγκλειστου στις φυλακές Κασιδιάρη στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα η Αστυνομία ανακοίνωσε στους διαδηλωτές ότι φτιάχνει «ζώνη» απαγόρευσης μπροστά από το Αθήναιον όπου ο Κασιδιάρης είχε δικαίωμα να πραγματοποιήσει «ιδιωτική εκδήλωση»!!!

Ο κατήφορος ετούτης της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Με τα συγχαρητήρια στη Μελόνι, τη φασίστρια νοσταλγό του Μουσολίνι, με τους πνιγμούς των προσφύγων στο Αιγαίο, την ατζέντα «νόμου και τάξης» από τη Μαλαματίνα μέχρι τα Εξάρχεια και τα πανεπιστήμια, την φτώχεια και την ακρίβεια, στρώνουν το έδαφος για την νομιμοποίηση της παρουσίας των φασιστικών συμμοριών του Κασιδιάρη. Στη κρίση τους έχουν ανάγκη από πρόθυμα δεκανίκια. Στρώνουν το έδαφος για την είσοδο του Kασιδιάρη και άλλων φασιστικών μορφωμάτων στη Βουλή. Δεν θα τους αφήσουμε!

Η σημερινή αντιφασιστική κινητοποίηση εμπόδισε τους φασίστες να μετατρέψουν την φασιστοσύναξη σε επίδειξη δύναμης των ταγμάτων εφόδου στο δρόμο.

Θα συνεχίσουμε! Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους όσες πλάτες και να τους κάνει η κυβέρνηση και η Αστυνομία! Επόμενος σταθμός η πορεία του Πολυτεχνείου στις 17 του Νοέμβρη.