Καμία Ανοχή: Διαμαρτυρία στα Σεπόλια για το κύκλωμα παιδοβιασμού στο Κολωνό

Καμία Ανοχή! Η τοπική κοινωνία του Κολωνού απαιτεί την απόδοση Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα κατά της ανήλικης, μέσα από συγκέντρωση συγκέντρωση έξω από το Μετρό των Σεπολίων πραγματοποιεί από τις 18.00.

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα κάλεσε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί, ενώ μαζί με τη φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat οργανώνεται το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι πορεία αλληλεγγύης στο 12χρονο θύμα.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας:

«Ο 53χρονος Η.Μ. παιδοβιαστής και μαστρωπός της 12χρονης που την εξέδιδε στα Σεπόλια, οργανωμένος στην Τ.Ο. της ΝΔ στον Κολωνό, έχει μαγαζί στη γειτονιά μας, στην πλατεία του Άγιου Νικόλα και είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.

Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της.

Κατά την δικογραφία, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής. Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Φανατικός του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια, ΝεοΔημοκράτης, ψάλτης με γνωριμίες στην εκκλησία, κολλητός του Πατούλη, φίλος της Αστυνομίας, του Νόμου και της τάξης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη.

213 πελάτες, λέει, έδειξαν ενδιαφέρον να βιάσουν τη 12χρονη. Αυτή είναι η κοινωνία μας.

Αυτή την κοινωνία θα την καταστρέψουμε και θα την ξαναφτιάξουμε από την αρχή

Καμία ανοχή στους παιδοβιαστές, στους βιαστές και το σύστημα που τους γεννά και τους τρέφει».