Γιάννης Αγγελάκας / Αποστομωτική απάντηση στον γιο του Μητσοτάκη

«Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης

Απάντηση στον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος ειρωνεύτηκε τους καλλιτέχνες και τη μεγάλη συναυλία ειρήνης δίνει ο Γιάννης Αγγελάκας.

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε» σημειώνει ο γνωστός καλλιτέχνης και προσθέτει:

«Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Η ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

Ανάρτηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Τι λένε οι διοργανωτές

Η πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη για Όλους», που διοργανώνει την «Συναυλία Ειρήνης», με πλήθος καλλιτεχνών, στις 29/03, στα Προπύλαια, απαντά με ανακοίνωσή της στους επικριτές και τους υβριστές της εκδήλωσης.

«Με μεγάλη έκπληξη και με μια δόση απορίας και σχετικής πικρίας παρακολουθούμε εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους.

Προφανώς, η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας ότι «καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία». Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση».

Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις».