Απεργία Πείνας

Την Κυριακή 20/3/2022 σε κλίμα χαράς και ενωτικού αέρα έγινε η Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας. Οι Υγειονομικοί κατά Της Υποχρεωτικότητας, η Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας αλλά και οι κατά τόπους Επιτροπές Αγώνα ενώθηκαν με σκοπό το κοινό αγώνα.

Μάθαμε επτά  μήνες τώρα, να ζούμε ανάμεσα σε ένα σωρό ψεμάτων.  Μέσα στη λάσπη προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε το αληθινό, από το ψεύτικο. Η λογική μας βιάστηκε, η πραγματικότητα  μασκαρεύτηκε και το γελοίο παρουσιάστηκε ως επιστημονικό.

Εμείς οι Υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της Υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων, ορθώσαμε το ανάστημα μας και σταθήκαμε  όρθιοι, σε μια  προσπάθεια να χτίσουμε τείχος ανοσίας δημοκρατικό, απέναντι στον ιό του ολοκληρωτισμού που κατασκεύασε η κυβέρνηση του «κυρίου» Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι αυτή μας την ανυπακοή,  τιμωρητικά μας επιβλήθηκε η θανατική ποινή  δια της λιμοκτονίας.

Επειδή όμως τα όρια ξεπεράστηκαν, η  ανθρωπινότητα μας ποδοπατήθηκε, με συμπεριφορές, με έργα, με λόγια. Κάποιοι αποφάσισαν να ανταπαντήσουν σε αυτόν τον παραλογισμό,  με το πλέον ανορθόδοξο τρόπο.

Τη Δευτέρα 21/3/2022 και μετά από τον ανάλγητο τρόπο που μας αντιμετώπισε το καθεστώς, απαντώντας αρνητικά στις εκκλήσεις μας για διάλογο, πέντε συνάδελφοι μας ξεκίνησαν απεργία πείνας!

Ως επαγγελματίες υγείας, αδυνατούμε να επιτρέψουμε μια τέτοια έκφραση αυτοκαταστροφής. Όμως ως φύλακες του αυτεξούσιου και υπέρμαχοι της αυτοδιάθεσης του ατόμου, γνωρίζουμε ότι τα όρια μας σταματούν εκεί, που αρχίζουν τα όρια του άλλου. Μένουμε στο πλευρό των συναδέλφων με σκοπό να διασφαλίσουμε κατά το δυνατόν την υγεία τους και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους.

 

Η Δημοκρατία ψυχορραγεί, το Σύνταγμα απόλλυται.

 Ιδού κυβερνητική πολιτική, τα έργα σου.

 

 

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας

Υγειονομικοί σε Αναστολή, απ΄ όλη την Ελλάδα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 1.jpg
ΥΓΕΙΟΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.jpg
ΣΟΦΙΑ.jpg
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.jpg
 

--

Υγειονομικοί κατά  της Υποχρεωτικότητας
Δίκτυο 38 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών