Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια θα καταθέσουν εναντίον του e

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα περάσει την Παρασκευή 18 Μαρτίου, την πόρτα του δικαστηρίου, κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα βρεθεί στην δικαστική αίθουσα την Παρασκευή. Εναντίον του θα καταθέσουν τρεις ηθοποιοί, η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη.

Οι τρεις κυρίες, όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν κληθεί από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν υπέρ εκείνων και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ο Πέτρος Φιλιππίδης κοιμάται στο κελί Ζ1, στην ΣΤ' πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού, μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που κατηγορείται για το φόνο της σύζυγο του Κάρολαϊν και του σκύλο του και το Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, τρεις εκ των οποίων ανηλίκων. Λιγνάδης και Φιλιππίδης κανονικά κρατούνται στη φυλακή Τριπόλεως αλλά έχουν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό και θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα θα διαρκέσει η δίκη τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14/03/2022 - 17:46