ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ

 Ανθρωπόμορφο κτήνος έδεσε με σύρμα τη γλώσσα με τ’ αυτιά ενός γαϊδάρου

Τα πιο κτηνώδη ένστικτά του έβγαλε πάνω σε ένα αθώο γαϊδουράκι ένας κάτοικος χωριού της Νάξου, προκειμένου να «εκδικηθεί» έναν συγχωριανό του. Το άτυχο ζώο υπέφερε τα πάνδεινα από το ανθρωπόμορφο κτήνος, με τις λεπτομέρειες του βασανισμού του να είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.


Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε δέσει τα αυτιά του αθώου τετράποδου με τη γλώσσα του και την κάτω γνάθο με σύρμα, τραυματίζοντας σοβαρά και βασανίζοντας φρικτά το ζώο. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο είχε δέσει και τα πόδια του γαϊδουριού. Το κτηνώδες αυτό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες κι ο γάιδαρος βρέθηκε κακοποιημένος, σε πολύ άσχημη κατάσταση…
 

Η υπόθεση του βασανισμού πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας, που έχει σχηματίσει δικογραφία, ενώ υπάρχει και κτηνιατρική έκθεση που περιγράφει τα βασανιστήρια του άτυχου ζώου από το δράστη, ο οποίος έβγαλε πάνω στο αθώο αυτό τετράποδο όλη του την κτηνωδία.


Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και σε όσους το γνωρίζουν, που ζητούν τη σκληρή τιμωρία του δράστη.
«Είναι απορίας άξιο πώς ένας "άνθρωπος" ξέσπασε με τόσο μίσος πάνω σε ένα άκακο ζώο που δεν του έφταιξε σε τίποτα. Θα πρέπει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική» δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος που γνωρίζει το περιστατικό.


Πηγή: naxostimes.gr