Απολαυστικό τρολάρισμα μαθητών σε Κεραμέως και κυβέρνηση: “Ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων, το γιορτάσαμε χορεύοντας ΜΠΑΛΛΟ πάνω τους – Στείλτε το Λιμενικό αντί για τα ΜΑΤ”

Τρολάρισμα μέχρι τελικής πτώσεως από την Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας στην Κεραμέως, ως… απάντηση στην κυβέρνηση Μητοστάκη που μέσω του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού ισχυρίστηκε ότι στην περίπτωση των μαθητών που εκκένωσαν αίθουσα-κοντέινερ σε σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας, «θα έβρεχαν μόνο τα πόδια τους».

Οι μαθητές, μία ημέρα μετά την πλημμύρα και τις εικόνες ντροπής στο 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επιστρατεύουν το καυστικό τους χιούμορ και δίνουν επικές απαντήσεις, όπως “πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες” και “ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό”.

Διαβάστε το κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα social media και συντάχθηκε τις πρώτες ώρες μετά τις τραγελαφικές καταστάσεις που έζησαν οι μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της πρωτεύουσας την Πέμπτη.

«Αγαπητό Υπουργείο «Παιδείας» και αγαπητή Κυβέρνηση

Εκ μέρους όλων των σχολείων και μαθητών θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να προστατέψετε τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, ώστε να είναι τα σχολεία μας ασφαλή, χωρίς κενά σε καθηγητές, ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι η «Αξιολόγηση» των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.

Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με τα οποία εξοπλίσατε τα σχολεία μας. Το γιορτάσαμε χορεύοντας ΜΠΑΛΛΟ πάνω τους.

Τέλος, ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας.

Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας

Πέμπτη 14/10/2021».

Με πληροφορίες από avgi.gr