Μάνου – Κατακραυγή για την ανάρτησή της υπέρ Μπογδάνου στο Twitter

Η Αφροδίτη Μάνου έσπευσε να υπερασπιστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που αναδημοσίευσε λίστα νηπίων μεταναστών και προκάλεσε «σεισμό» αντιδράσεων. Ακόμα και ο Γιάννης Οικονόμου έστειλε τελεσίγραφο στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας έχει, επίσης, προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter. Υπάρχουν χρήστες που θυμίζουν ότι έχει τραγουδήσει κομμάτια που σχετίζονται με τους κοινωνικούς αγώνες και την Αριστερά, αλλά πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο.

«Όλη η Ελλάδα ξέρει τον πολιτικό χώρο που ανήκει πλέον η Αφροδίτη Μάνου! Μόνο η ίδια δεν τον ξέρει», γράφει ένας χρήστης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Άλλος χρήστης θυμίζει ότι τέτοιες θεωρίες, όπως της αντικατάστασης πληθυσμού, όπλισαν το χέρι νεοναζί τρομοκρατών.

Άλλη χρήστρια του Twitter γράφει για την «κατάντια» της Μάνου, αν και είχε ανατριχιάσει με τα Αντάρτικα που είχε τραγουδήσει.

Άλλοι χρήστες, χρησιμοποιούν πολύ σκληρότερες εκφράσεις, ενώ ορισμένοι την κατηγορούν για ναζιστικές θέσεις.Η κ. Μάνου, με ανάρτησή της, στήριξε τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος αναδημοσίευσε το κείμενο που μιλούσε για «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα».

«Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος» έγραψε προκλητικά η τραγουδίστρια, τασσόμενη υπέρ της δημοσίευσης ονομάτων των νηπίων.

«Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σας πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σας πείραξε ο Μπογδάνος;» αναρωτήθηκε η κ. Μάνου.

Σημειώνεται πως το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφερόταν σε «σοκαριστικό κατάλογο» μαθητών. Αρχικά, είχε δημοσιευτεί λίστα αποκαλύπτοντας τα ονόματα των νηπίων -την οποία μάλιστα αναπαρήγαγε ο κ. Μπογδάνος- αλλά έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις ο βουλευτής της ΝΔ την απέσυρε.

Η ανάρτηση της κ. Μάνου