Α. Γιακουμάκης: «Έξι χρόνια παλεύουμε με μία απουσία, κάθε φορά όλο αυτό που ζούμε είναι και πιο έντονο»

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του Βαγγέλη, μίλησε για την απουσία που βιώνει η οικογένειά του έξι χρόνια μετά την απώλεια του γιου του αλλά και για τη δικαίωση που περιμένει. «Αν γίνει πάντως η δίκη εννοείται ότι θα πάμε. Πάντα πηγαίνουμε. Αυτό το δρομολόγιο το ξέρω λες και πάω από τους Αρμένους στο Ρέθυμνο. Εμείς παλεύουμε έξι χρόνια με τις λέξεις. Δηλαδή ξαφνικά σοβαρές λέξεις πήγαν να τις κάνουν ίσια. Δεν γίνεται να ακούς πέντε – έξι χρόνια μετά, πράγματα για τον Βαγγέλη μας και αυτοί να σου λένε “φίλοι” και να σου λένε “αστεία” , δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα πλέον και αν πηγαίνουμε στο δικαστήριο γι’ αυτό πηγαίνουμε».Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο Ανδρέας Γιακουμάκης με αφορμή τη επερχόμενη δίκη σε δεύτερο βαθμό αναφέρθηκε σε όλα αυτά που βιώνει η οικογένεια του εδώ και έξι χρόνια περιμένωντας τη δικαίωση.

«Αυτή τη στιγμή καθόμαστε με τη Μαρία και συζητάμε για τα έξι χρόνια που παλεύουμε. Έξι χρόνια παλεύουμε με μία απουσία. Και κάθε φορά όλο αυτό που ζούμε είναι και πιο έντονο. Μας βασανίζουν πάρα πολύ αυτά τα πράγματα. Τώρα μας έστειλαν και τα χαρτιά για το δικαστήριο. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα γίνει λόγω του κορονοϊού, μάλλον θα είναι ακόμα κλειστά τότε τα δικαστήρια», είπε ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης.

«Αν γίνει πάντως η δίκη εννοείται ότι θα πάμε. Πάντα πηγαίνουμε. Αυτό το δρομολόγιο το ξέρω λες και πάω από τους Αρμένους στο Ρέθυμνο. Εμείς παλεύουμε έξι χρόνια με τις λέξεις. Δηλαδή ξαφνικά σοβαρές λέξεις πήγαν να τις κάνουν ίσια. Δεν γίνεται να ακούς πέντε – έξι χρόνια μετά, πράγματα για τον Βαγγέλη μας και αυτοί να σου λένε “φίλοι” και να σου λένε “αστεία” , δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα πλέον και αν πηγαίνουμε στο δικαστήριο γι’ αυτό πηγαίνουμε» πρόσθεσε.

«Ο Βαγγέλης μας δυστυχώς ούτε μας μίλησε, ούτε μίλησε σε κανέναν. Αλλά τελικά αυτή η σιωπή έκανε μεγάλο θόρυβο. Κατάλαβαν πολλοί άνθρωποι τι ήθελε να πει. Παρόλο που κάποια στιγμή πήγαν να ρίξουν ευθύνες σε μας. Αυτά μας πνίγουν και μας πνίξανε. Το άδικο είναι που σε πνίγει…» κατέληξε, ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει οριστεί για τις 16 Μαρτίου.

 
 
Πηγή: thepressproject.gr