Θλιβερές εικόνες στην Κυψέλη: Αλυσοδεμένο κουτάβι στα χιόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι θλιβερές εικόνες που παρουσιάζουν ένα αλυσοδεμένο κουτάβι πιτ μπουλ τεσσάρων μηνών μέσα στα χιόνια χωρίς τροφή.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ το σκυλί ζει σε αυτές τις συνθήκες τους τελευταίους μήνες παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης και έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

 

Το κουταβάκι κατά τις ίδιες πληροφορίες κλαίει καθημερινά και αναποδογυρίζει το άδειο μπολ του φαγητού του. Μάλιστα από χθες μέχρι σήμερα τρέμει από το κρύο και προσπαθεί να προστατευτεί μέσα στο χιονιά.

Η γνωστή για την φιλοζωική της δράση Φωτεινή Κομμά που μένει απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι στην Κυψέλη δήλωσε στο skai.gr: «Η συγκεκριμένη οικογένεια κακοποιεί συστηματικά ζώα συντροφιάς. Δύο σκύλοι έχουν βρει φρικτό θάνατο στο παρελθόν, ο ένας σκύλος, ράτσας βέλγικου ποιμενικού, που είχαν πριν χρόνια ζούσε μόνιμα στην ταράτσα δεμένος και κρεμάστηκε από την ίδια του την αλυσίδα και ο άλλος, ράτσας persa canario, πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκελετωμένος και γεμάτος πληγές. Χαρακτηριστικό είναι ότι το άψυχο σώμα του πετάχθηκε στα σκουπίδια. Όλες οι συστάσεις και οι καταγγελίες έπεσαν στο κενό και έτσι απέκτησαν το κουταβάκι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στα χιόνια αβοήθητο, το μόνο που μπόρεσα είναι να του πετάξω μια χούφτα φαγητό. Δυστυχώς ο φαύλος κύκλος της φρίκης συνεχίζει ατιμώρητος».

 
 
 

Πηγή: tvxs.gr

.