ΑΣΘΕΝΕΙΣ ... ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ...

Την ίδια ώρα που ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ με διακοπή τηλεοπτικου προγράμματος , αποτέλεσε το γεγονός  οτι ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης ο οποιος εχει βρεθεί θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό....προκειμένου να του χορηγηθεί και να λειτουργησει πιο γρήγορα  η φαρμακευτική αγωγή....

  Την ίδια ώρα οικογένεια  ενός 58χρονου από τα Γρεβενά, η οποία απευθύνει έκκληση για την εύρεση κλίνης ΜΕΘ ώστε να νοσηλευτεί ο άνδρας που έχει νοσήσει βαριά με κορονοϊό. Όπως μετέφερε και ο αδερφός του, ο άντρας αυτός που νόσησε τη περασμένη Τρίτη με την κατάστασή του να επιδεινώνεται το απόγευμα της Παρασκευής, μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο "Μαμάτσειο" Νοσοκομείο Κοζάνης, σύμφωνα με ρεπορταζ της ΕΡΤ.

Η εν λόγω μονάδα λειτουργεί άτυπα ως ΜΕΘ, ωστόσο, όπως μεταφέρεται από το οικογενειακό περιβάλλον του 58χρονου χρειάζεται επειγόντως η διακομιδή του σε άλλο νοσοκομείο ώστε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Και μπορεί ο κ. Πλακιωτάκης  να αισθάνθηκε  ανθρώπινα την ανάγκη να εποκοινωνήσει ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook και να μοιραστεί το πρόβλημά  του, ωστόσο με ποια κριτήρια προκύπτει το γεγονός ως ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ σε ΜΜΕ να ενημερωθούν οι πολίτες μιας χώρας? 

Εκατό χρόνια απο τη ζωή μας χασαμε μέχρι να ακούσουμε οτι δεν κηρύχθηκε πόλεμος ή δεν συμβαίνει κατι τοσο τραγικό όσο η φονική πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ  [αλήθεια θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί??]