Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (VIDEO)

ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΄΄ΚΤΙΣΕΙ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ  ΑΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ  , ΠΕΙΘΗΝΙΑ ,   ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

  ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑ ΧΑΩΔΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ  ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΣΚΕΣ... ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΕΣ  ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ   ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ''  ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗN ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,  ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ.

   Μην επαναπαύεστε στη σκλαβιά σας και αναρωτηθείτε τι μπορει να οδηγησει στη ματαίωση μετάδοσης μιας ενημερωτικής εκπομπής με θέμα τον cοvid 19 … Ποια ''ανωτέρα'' δύναμη, απαγόρευσε και λογοκρινε την προβολή ενος δημοσιογραφικου εγχειρήματος.  Διότι, εάν κάποιοι  πανικοβλήθηκαν με το ενδεχόμενο να ακουστούν επιστημονικές απόψεις τις οποίες δεν υπαγορευει το ίδιο το καθεστως, τότε μπορεί να αντιληφθεί , για ποιο λόγο  ''κατεβαίνουν'' εκατοντάδες video ή αναρτήσεις απο τα  μέσα δικτύωσης παγκοσμίως.

   Και μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας απο την απαγόρευση  της συγκεκριμένης εκπομπής, όμως τα ερωτήματα, ή μαλλον οι διαπιστώσεις παραμένουν, μέχρι να  έρθει σύντομα η ώρα που και ο τελευταίος ανυποψίαστος ή ηλίθιος, θα διακρίνει τι κρύβεται πίσω ...απο τις μάσκες, αφού θα το νιώσει  κυριολεκτικά στο πετσί του.

  Τα παραπάνω αποτελούν απλό συνειρμό, παρακολουθώντας μια επίσης απλή συζητηση  του δημοσιογράφου  Στέφανο Δαμιανίδη στο  Focus FM 103,6    με τον  λοιμωξιολόγο  Ιωάννη Καβαλιώτη   με αφορμή  το «κόψιμο» της εκπομπής στην οποία συμμετείχε στον Alpha.

  Σεμνός, τεκμηριωμένος , καταιγιστικά ειλικρινής στο λόγο του ο κ. Καβαλιώτης ,  καθόλου δεν παραπέμπει σε έναν  άνθρωπο ...ψεκασμενο.   Παρακολουθείστε  το βίντεο.